Verzending via PostNL binnen Nederland, België en Duitsland

Producten welke wij op voorraad hebben kunnen wij nog dezelfde werkdag verzenden, wanneer je jouw bestelling plaatst voor 17:00 uur op werkdagen, verzenden wij deze nog deze dag. LET OP; in de maanden juli en augustus, tijdens de feestdagen en in SALE periodes kan er enige vertraging worden opgelopen in het verzendproces.

Normaliter berekenen wij vanaf een besteed bedrag van € 50,00 geen verzendkosten. Bestel je onder de € 50,00, dan berekenen we €4,50 verzendkosten.

Let wel, wanneer je een cadeauverpakking van €1,00 toegevoegd aan jouw bestelling, wordt dit niet meegerekend als artikel om tot €50,00 te komen. Ook zullen wel verzendkosten worden berekend wanneer het totaal bedrag onder de €50,00 komt, doordat je de nieuwsbriefkorting in mindering op de aankopen hebt laten brengen.

Wanneer wij het pakket hebben aangeboden aan PostNL, ontvang je een e-mail met de track&trace informatie.

Ook wanneer het/de door jou bestelde produkt(en) een levertijd heeft/hebben, zullen wij je direct een e-mail zenden nadat wij het pakket hebben verzonden. Ook dan ontvang je de track&trace gegevens uiteraard. De levertijd van jouw produkt(en) vind je direct onder de produktspecifieke informatie. Wanneer een pakket (dat niet door de brievenbus past) niet door jou wordt aangenomen op het door jou aangegeven adres, dan zal PostNL een kaartje in de brievenbus achterlaten. Het kaartje geeft aan of de postbode nogmaals bij u langs komt of dat u het bij een afhaalpunt van PostNL kunt afhalen. Wanneer een brievenbuspakketje niet door de brievenbus past, wordt het pakketje aan de reguliere pakketdienst van PostNL aangeboden en vanaf dat moment heeft PostNL nog 5 werkdagen de gelegenheid het pakketje alsnog aan te bieden.

Ophalen in Mijdrecht (Dorpsstraat 58 Mijdrecht)

Wanneer u uw bestelling wenst af te halen bij onze locatie aan de Dorpsstraat 58 in Mijdrecht dan kunt u dat aangeven bij uw bestelling. Zodra uw order voor u klaar staat, ontvangt u van ons een e-mail.