EO7 B4272

BAM! Shoes is een in 2022 ontwikkeld kinderschoenenmerk
BAM! shoes is een merknaam van Kindermodehuis.nl. BAM! produceert kinderschoenen in Portugal. De collectie is ontwikkeld naar idee van Kindermodehuis en in samenwerking met van Hilst schoenen. Een producent met jarenlange ervaring in de schoenenbranche. De sneakers zijn volledig van leer en hebben een goed uitneembaar voetbed.

Trends

BAM! volgt de trends in kleuren en prints op de voet. Zo heeft de eerste collectie een print geïnspireerd op druipend slijm om mee te spelen. Zo zal BAM elk seizoen iets leuks, unieks of opvallends aan haar designs toevoegen. Typisch BAM! Ook denken we aan de modekleuren van het seizoen uiteraard.

Eerste collectie

De allereerste collectie van BAM! Shoes heeft hoge sneakers in twee verschillende kleurencombinaties. De eerste versie is in felroze, zachtgeel, platinum en een detail in felgroen. De andere iets rustigere versie en naar wij denken geschikt voor meiden en jongens, is een zandkleur met zwart en felgroene veters en details. Heerlijk fris voor het voorjaar van 2022, maar ook weer supergaaf in het najaar. De sneakers sluiten met een rits en hebben bewust een vrij korte veter. Zo kun je op je maat een trendy knoopje leggen in de veters en hoef je deze nooit meer te strikken. Je stapt er makkelijk in en uit door de ritssluiting aan de binnenkant van de schoen. BAM! sneakers zijn verkrijgbaar in de kindermaten 27 tot en met 38.

BAM!Shoes

is een merk en handelsnaam van:

KINDERMODEHUIS B.V.
Vestigingsadres:
Dorpsstraat 62
3641 EB MIJDRECHT
[email protected]

KvK-nummer: 85769614

Btw-nummer: NL86373574B01

Coming soon!

NEW BAM!

shops >
  • EO7 B3955
  • EO7 B3893
  • EO7 B3922